Running Blind


Running Blind voor blinden en slechtzienden

Wekelijkse hardlooptraining voor visueel beperkten

Visueel beperkten die willen gaan hardlopen of joggen kunnen vanaf november iedere maandag van 17.00 tot 18.00 uur terecht bij de hardloopgroep Barneveld. De trainingen vinden plaats op de velden van de Mixed Hockeyclub (MHC) Barneveld onder leiding van Parman Kasanredjo. Heeft u interesse om deel te nemen? Neemt u dan contact op met Merianne van Oord-Pater. Zij is zelf slechtziend en heeft de gemeente op het spoor gezet van Running Blind. Via haar website www.verkleindegrotewereld.nl kunt u in contact komen met haar. Merianne houdt het overzicht bij wie als visueel beperkte wilt deelnemen aan de training en op welke extra dagen en tijdstippen men wilt trainen. Met deze informatie koppelt ze dan een visueel beperkte hardloper aan een buddy. Er zijn inmiddels vijf visueel beperkten die met de training willen starten.

Buddy’s gezocht

Mensen met een visuele beperking lopen of joggen samen met een buddy. De buddy begeleidt de slechtziende loper door het vasthouden. Heeft u interesse om buddy te worden? Neemt u dan ook contact op met Merianne van Oord-Pater via haar website.

Stichting Running Blind

Stichting Running Blind heeft tot doel het hardlopen onder visueel beperkten in heel Nederland uit te rollen. Er ontstaat zo een heel netwerk van regio’s in het hele land waar blinden en slechtzienden met begeleiding van een buddie kunnen hardlopen. De groepen die starten vaak met twee of drie lopers. Goed voorbeeld doet dan volgen.

 


Blijf op de hoogte:


Nieuwsbrief Archief

A A A